VERKKOTUNNUKSET

Rekisteröimme Verkkotunnukset puolestasi ja ylläpidämme niitä.

.com .net .eu .org .info .fi .biz .us .name / sekä monta muuta …

fi_verkkotunnus_pos_rgb

Mikäli haluat uusia verkkotunnuksen voimassaoloa,
olethan yhteydessä oikealla olevalla palautelomakkeella
niin hoidamme asian puolestasi.

Domainien rekisteröinti tehdään aina vähintään vuodeksi eteenpäin ja tarvittaessa myös pidemmiksi ajanjaksoiksi.

Rekisteröinti Hallinta Ylläpito
Muutokset Parkki Tuki

 

Kuka voi hakea fi-verkkotunnusta?

Yksityishenkilöt, yritykset ja yhteisöt. Hakemiseen voi myös valtuuttaa asiamiehen.

Millainen fi-verkkotunnus voi olla?

Pituus voi olla 2-63 merkkiä. Sallittuja merkkejä ovat kirjaimet a–ö, numerot 0–9 ja väliviiva (-) sekä Suomessa puhuttavan saamen kielen merkit. Väliviiva ei saa olla verkkotunnuksen ensimmäinen, eikä viimeinen merkki. Kolmas ja neljäs merkki eivät saa molemmat olla väliviivoja. Verkkotunnus ei saa perustua toisen suojattuun nimeen tai tavaramerkkiin. Rekisterit voi tarkistaa täältä:https://domain.fi/info/index/hakeminen/mitavoihakea/lainkukaisuudenvarmistaminen.html.

Fi-verkkotunnuksen uusiminen

Fi-verkkotunnus on voimassa 1, 3 tai 5 vuotta. Uusimme sen puolestasi. Saat Viestintävirastolta hyvissä ajoin muistutuksen uusimisesta ilmoittamiisi yhteystietoihin. Sinun ei kuitenkaan tarvitse reagoida siihen, koska uusiminen kuuluu sopimukseesi meidän kanssamme. TAI
Fi-verkkotunnuksen uusiminen  Fi-verkkotunnus on voimassa 1, 3 tai 5 vuotta. Uusiminen ei kuulu sopimukseemme. Voit uusia verkkotunnuksen maksamalla uusimismaksun Viestintäviraston verkkotunnuspalvelussa: www.domain.fi. Et tarvitse siihen käyttäjätunnuksia. Uusimisen hinnan löydät samasta paikasta. Saat Viestintävirastolta hyvissä ajoin muistutuksen uusimisesta ilmoittamiisi yhteystietoihin.  Verkkotunnuksen haltijan siirto Jos haluat siirtää verkkotunnuksesi toisen henkilön tai organisaation haltuun, ota yhteyttä meihin niin hoidamme siirron puolestasi.

Verkkotunnuksen haltijan siirto

Jos haluat siirtää verkkotunnuksesi toisen henkilön tai organisaation omistukseen, voit tehdä sen Viestintäviraston sivuilla. Siirron ensimmäisessä vaiheessa annetaan siirtosuostumus, jonka yhteydessä luodaan siirtoavain. Toisessa vaiheessa fi-verkkotunnus siirretään uudelle haltijalle siirtoavaimen avulla. Lue tarkemmat ohjeet Viestintäviraston sivuilta: https://domain.fi/info/index/yllapito/siirtaminen.html

Fi-verkkotunnuksen irtisanominen

Voit irtisanoa verkkotunnuksesi myös ennen voimassaoloajan umpeutumista. Verkkotunnuksen voi irtisanoa vain sen haltija, joten sinun on tehtävä se itse Viestintäviraston verkkosivuilla: https://domain.fi/info/index/yllapito/irtisanominen.html Verkkotunnuksen irtisanominen on maksutonta.
Ota yhteyttä ja kerro miten voimme auttaa.

hp microsoft lenovo cpanel lenovo whm